« Takaisin

SUEKin koulutustoiminta COVID-19 tilanteessa

COVID-19 -pandemian vuoksi Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry järjestää toistaiseksi koulutuksensa etä- ja verkkokoulutuksina. Osa jo sovituista tilaisuuksista siirretään uuteen ajankohtaan. Näiden lisäksi SUEK järjestää kevään aikana webinaareja.
Häirintävapaa urheilu -webinaarit
 
Aluejärjestöihin suunnatun Häirintävapaa urheilu -koulutuskiertueen perutuille koulutuspäiville etsitään uusia koulutuspäiviä syksyyn. Koulutuskiertueen siirtymisen vuoksi SUEK toteuttaa seuraavat urheiluseuroille suunnatut webinaarit:
 
 
Antidopingkoulutukset
 
Lajiliitot voivat edelleen tilata SUEKilta antidopingkoulutuksia, jotka toteutetaan etäyhteyksillä. SUEK järjestää antidopingwebinaarit, urheilijoille ja valmentajille:
 
 
Urheilijat, valmentajat ja kaikki muut urheilutoimijat voivat helposti oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista myös Puhtaasti paras -verkkokoulutuksen avulla. Koulutuksen voi tehdä missä ja milloin vain, ja se toimii myös mobiililaitteilla. Lajiliitot pystyvät hyödyntämään verkkokoulutusta itsenäisesti myös omissa urheilija- ja valmentajakoulutuksissaan.
 
Toivomme lajiliittojen välittävän kaikista webinaareista tietoa eteenpäin oman liittonsa seuroille ja jäsenille. 
 
 
Lisätietoja:
Piia Pöyhönen
SUEK-koulutuspäällikkö
puh: 050 490 9959