1. Valitse tuotteet
  2. Täytä tilaajatiedot
  3. Vahvista tilaus
  4. Tilaus valmis!
<

Valitse tilattavat tuotteet/aineistot

2. Ladattavat tuotteet
Materiaali Kuva Kuvaus Lataa Euroa/kpl Määrä Hinta yhteensä  
Kielletyt aineet ja menetelmät
urheilussa 2018

KAMU -puhtaan
urheilijan kaveri
Pienessä luettelossa on julkaistu yleisimpiä sallittuja ja kiellettyjä astma-, flunssa-, kipu- ja allergialääkkeitä sekä glukokortikoideja, antibiootteja ja ehkäisyvalmisteita. Muut Suomen apteekeissa myynnissä olevat valmisteet voi tarkistaa täältä.

Yksittäiset kappaleet (maksimissaan 10 kpl) ovat urheilutoimijoille maksuttomia.

20 € / 50 kpl
Lataa 20€/kpl 0
Puhtaasti paras -Antidopingopas Päivitetty 2015 Puhtaasti paras – Antidopingopas tarjoaa tietoa dopingista ja puhtaasta urheilusta urheilijoille, valmentajille ja urheilijan lähipiirille. Opppaassa kerrotaan antidopingsäännöstöihin sitoutumisesta ja dopingrikkomusten seuraamuksista, kielletyistä aineista ja menetelmistä, dopingvalvonnasta sekä antidopingtoimijoista.

Opas sisältää myös kirjailija Tuomas Kyrön kertomuksen urheilijasta, joka vetää täysillä ja haluaa huipulle keinolla millä hyvänsä.

20 €/25 kpl
Lataa 20€/kpl 0
Suomen antidopingsäännöstö 2015 Suomen antidopingsäännöstö koskee koko suomalaista järjestäytynyttä urheilua. Säännöstö tuli voimaan 1.1.2015, ja se noudattaa WADAn Maailman antidopingsäännöstöä.

50 €/10kpl
Lataa 5€/kpl 0
Urheilijan opas Maailman antidopingsäännöstöön 2015 Maailman Antidopingtoimisto WADAn laatima ja ADT:n suomeksi toimittama opas auttaa urheilijaa ymmärtämään oikeutensa ja velvollisuutensa. Opas selventää Maailman antidopingsäännöstön 2015 määräyksiä ja antaa urheilijalle paljon käytännöllistä tietoa.

20 €/25 kpl
Lataa 20€/kpl 0
Yleisesite Yleisesitteessä on perustietoa ADT:stä ja organisaation strategisista valinnoista.

Esite on ilmainen.
Lataa - 0
           

Tilattavia tuotteita yhteensä 0 kpl

Tilauksen yhteissumma 0 Euroa