Arkisto 2018

« Takaisin

SUEK viestii reilusta urheilusta Voimistelun Suomi Gymnaestradassa Turussa

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry on mukana Voimistelun Suomi Gymnaestradassa, joka järjestetään Turussa 7.–10.6. Koko Kupittaan urheilupuiston valloittava suurtapahtuma kerää noin 10 000 voimistelijaa ja tuhansia katsojia päivittäin.

SUEKin esittelypiste on avoinna perjantaina 8.6. klo 12–17 Kupittaan palloiluhallilla ja lauantaina 9.6. klo 10–14 urheiluhallilla. SUEK kertoo voimistelijoille puhtaasta ja reilusta urheilusta. SUEK myös esittelee KAMU-mobiilisovellustaan, jonka avulla urheilijat voivat tarkistaa käyttämiensä lääkevalmisteiden sallittavuuden urheilussa.

Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, koulutuksia, olosuhdeseminaari sekä oheisohjelmaa. Kupittaan Urheilupuistossa on kaikille avoin ja maksuton toimintapuisto, jossa voi kokeilla esimerkiksi koripalloa, ringetteä, beach volleytä, golfia, cheerleadingia, keppihevosratsastusta, kamppailulajeja, capoeiraa ja parkouria. Voimistelun Suomi Gymnaestradan järjestää Voimisteluliitto yhdessä Turun kaupungin kanssa.


Lisätietoa:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh. 040 740 7477


www.gymnaestrada.fi
#puhtaastiparas, #voimistelu ja #sunstrada

 

Susanna Sokka

Susanna Sokka

viestintäpäällikkö

puh: 040 740 7477

email: susanna.sokka@suek.fi