Arkisto 2015

« Takaisin

Sergei Iljukov - Unohtakaa Lahden tapahtumat...

Viestikapula-blogissa kirjoittaa nyt urheilulääkäri ja Eestin Antidopingtoimikunnan pitkäaikainen asiantuntija Sergei Iljukov. Iljukov vyöryttää tekstissään eteemme tietoja lukuisista dopingtapauksista. Hän käy vakuuttavasti läpi urheilun ja dopingaineiden käytön historiaa.

– Tekstini tarkoituksena oli näyttää lukijoille kilpaurheilua historian ja antidopingjärjestelmän kehityksen näkökulmasta ja sen myötä viime vuosina kansainvälisen kilpaurheilun maastossa tapahtuneita muutoksia. Mielestäni tilanne ei vaikuta niin epätoivoiselta kuin monelle rivikansalaiselle voi tuntua oman maan urheilijoiden epäonnistumisen hetkinä. Syitä kannattaa etsiä muualta. Tärkein viestini on, että nyt kannattaa unohtaa Lahden tapahtumat. Se on menneisyyttä, jolla ei ole mitään tekemistä nykytilanteen kanssa. Nyt pitää keskittyä ja katsoa tulevaisuuteen, Iljukov summaa.

Sergei Iljukovin blogimerkintä on luettavissa Viestikapula-blogissa osoitteessa http://www.antidoping.fi/viestikapula-blogi. Blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Iljukov haastaa seuraavaksi kirjoittajaksi opetus- ja kulttuuriministeriön ylitarkastaja Kari Niemi-Nikkolan.

Susanna Sokka

Susanna Sokka

viestintäpäällikkö

puh: 040 740 7477

email: susanna.sokka@suek.fi